Játszani akarsz, de nem tudod,mire tegyél? Hát fogadni pedig sokféleképpen lehet, például úgy, hogy ha nagyon biztosak vagyunk abban, hogy simán nyer az egyik csapat, hendikep fogadást választunk. Elmondjuk, mi az.

Már tudod, hogyan töltheted fel a számlád, hogy egyáltalán el tudj indulni, elmeséltük lépésről lépésre, hogyan tudsz játszani, valamint hogyan tudsz a megnyert pénzhez hozzájutni. Most nézzük, egy meccsel miként lehet nagyobbat szakítani, hogy tudsz többet kihozni egy tuti fix meccsből.

Hendikep fogadás

A fogadás szervezője – fogadási szempontból – kezdeti előnyt adhat az egyik mérkőző félnek, amit aztán hozzászámol a tényleges végeredményhez a fogadás eredményének meghatározásakor.

Mit jelent ez? Ha például egy Franciaország–Albánia meccset rendeznek, jó eséllyel tudjuk, hogy a franciák hülyére fogják verni az albánokat. Ha csak sima hazai sikerre teszel, akkor gyenge oddsszal kell számolni (1.20 körül), de ebben a konkrét esetben a 0–1-es hendikepet is csak 1.60-as szorzóval adták.

Vagyis ez azt jelenti, hogy fogadási szempontból Albánia egy gól előnnyel kezdi a meccset, ha ledolgozza Franciaország, akkor a fenti oddsot írják jóvá a nyereményt. A standard hendikep tehát az, ahol a mérkőzés 0–1-ről (vagy 1–0-ról) indul. Ebben az esetben is fogadhatunk három kimenetelre, így ha például egy góllal győzött volna Franciaország akkor az X-re fogadók nyertek volna.

Ugye már érted? Akkor nyomás fogadni, próbáld ki hendikeppel!

(A szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt!)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában