Az MLSZ fellebbvitelei licencadó bizottsága a Kecskemét, a Pécs, a Nyíregyháza és a Pápa NB I-es, az Újpest nemzetközi (UEFA) és a Putnok NB II-es kérelmét is elutasította. A Győri ETO meg már nem is fellebbezett.

Az MLSZ hivatalos közleménye:

„A Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Licencadó Bizottsága 2015. május 26-i ülésén jogerős döntéseket hozott a 2015/16. évi klublicenc kérelmek kapcsán. A Bizottság a KTE Kft., a PMFC-Sport Kft., a Nyíregyháza Spartacus Football Club Kft. és az „Új Lombard” Kft. nemzeti első osztályú (NB I), valamint az Újpest 1885 Futball Kft. nemzetközi (UEFA) és a Putnok FC. Kft. nemzeti másodosztályú (NB II) licenckérelmező fellebbezéseit elutasította.

A Győri ETO FC Kft. „cs.a.” nem nyújtott be fellebbezést az Elsőfokú Licencadó Bizottság elutasító határozata ellen.

A 2015/16-os szezonra licencet kapott sportszervezetek listáját a Magyar Labdarúgó Szövetség május 29-ig köteles megküldeni az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) részére."

Szóval akkor ezek a csapatok – az Újpest kivételével – csak az NB III-ban indulhatnak. Nagyon úgy tűnik, hogy a 12 csapatosra tervezett magyar bajnokság ötlete már a következő idényben megvalósul.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon