A Sky Sports hosszabb anyagban foglalkozik Szoboszlai Dominik helyzetével.

A magyar válogatott középpályásának klubváltása naponta felmerül a nemzetközi sportsajtóban. Az már biztosnak tűnik, hogy Szoboszlai nem marad a Salzburgban, már csak az nem ismert, hogy hol fogja folytatni karrierjét. Néhány napja kiderült néhány érdekesség a szerződésével kapcsolatosan, december 15-ig kell jeleznie, ha el akar igazolni, az érdeklődők ajánlatainak pedig december 30-ig kell befutniuk a Salzburghoz. A kivásárlási ára 25 millió euró, ezt az összeget egyben kell kifizetnie Szoboszlai jövőbeli csapatának.

Kiderült néhány fontos információ Szoboszlai jelenlegi szerződéséről

Szoboszlainak egy héten belül döntenie kell pályafutásának következő állomásáról.

A Sky Sports írása kiemeli, hogy az Arsenal, a Bayern München, a Real Madrid és az RB Leipzig is arra vár, hogy Szoboszlai eldöntse, hol fogja folytatni a karrierjét.

A játékost az elmúlt időszakban leginkább a Lipcsével hozták szóba, de az Arsenal érdeklődése is már hónapok óta ismert, néhány napja pedig állítólag Zidane személyesen hívta fel a játékost.

Zidane felhívta Szoboszlait, és azt kérte tőle, hogy igazoljon a Real Madridhoz

Egyre több meghatározó külföldi sportoldal veszi át, hogy Zinédine Zidane felhívta Szoboszlait, és a magyar játékos jövőjéről érdeklődött.

A Sky az egyik legnagyobb tehetségnek nevezi Szoboszlait, azt írja, hogy továbbra is a Leipzig tűnik befutónak, főleg a BL-kvalifikáció után, közben az Arsenalnak épp egy Szoboszlaihoz hasonló tízesre lenne szüksége. A Real Madrid és a Bayern is figyeli a játékost, a két topklub azonban csak nyáron igazolná le Szoboszlait.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában