Úgy tűnik, Ronaldo besokallt, már nyáron lelépne

Pályafutása talán legrosszabb időszakát éli meg Cristiano Ronaldo, az AS szerint már nyáron lelépne Madridból.

A spanyol forrás szerint Ronaldót a jelenlegi pocsék formája mellett az bántja, hogy a Real nem hosszabbított vele (2021-ig van szerződése), pedig a BL-döntő után Pérez azt mondta neki, csak idő kérdése az új szerződés.

A klub-vb után azt nyilatkozta, szeretne a Real Madridból visszavonulni, de erről nem ő dönt. Jelzésértékű volt ez a nyilatkozat, ahogy az is, hogy közben állítólag a Madrid Mbappét és/vagy Neymart nézte ki, vagyis már a Ronaldo utáni időkre is gondolnak.

Az már évek óta nyílt titok, hogy Pérez és Ronaldo között pocsék a kapcsolat, és állítólag azt is nehezményezi Ronaldo, hogy már nem ő a legjobban kereső játékos. A portugál 21 milliót kap évente a Madridtól, Neymar például 36 milliót, de Messi is megelőzi Ronaldót az új szerződésével.

Vagyis összességében egyáltalán nem nyugodt a hangulat Ronaldo körül, állítólag már a csapattársaival is közölte, hogy nyáron visszatér a Manchester Unitedhez. Az angoloknál vált igazán fontos játékossá, ott nyerte az első Aranylabdáját, és soha nem titkolta, hogy egyszer szívesen visszatérne Manchesterbe.

Ahogy már kitértünk rá, Ronaldo ebben a bajnoki szezonban nagyon nem találja a ritmust, 14 bajnokin mindössze négy gólja van. Tavaly 25 góllal zárta a bajnokságot, előtte 35-öt és 48-at lőtt a La Ligában.

(AS)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon