Óriási taps jár a Videotonnak, a fair play szellemében nem a legerősebb csapattal utazik a gyengébb ellenfélhez Walesbe, esélyt adva a kisebbnek is.

"Adminisztrációs problémák miatt" a két légiós kapusa itthon maradt a magyar bajnoknak, nélkülük játszik BL-selejtezőt a magyar bajnok.

Történt ugyanis, hogy három játékosuk, az említett két kapus, Braniszlav Danilovics és Filip Pajovics, valamint egy csatár, Mirko Ivanovszki nem kapott időben vízumot a kiutazáshoz, írja a Vidi.hu.

Ez azért is különösen jó, mert így két tök újonc kapus maradt, a 23 éves Gábor Péter, vagy a 18 éves Gyánó József védhet, egyikük sem védett még korábban az NB I-ben. Ja és elöl sincs senki, mert Feczesin meg megsérült, így vagy a 19 éves Sejben Viktor játszik, vagy Kovács, Gyurcsó, esetleg Koltai lesz a center, de az sem kizárt, hogy a korábban középcsatárt játszó Juhászt feltolják.

Mi történhetett a Vidinél?

A Videoton ezzel a 18 játékossal utazott el BL-selejtezőre:

Gábor Péter, Gyánó József, Szolnoki Roland, Heffler Tibor, Juhász Roland, Paulo Vinícius, Lang Ádám, Fejes András, Pátkai Máté, Simon Ádám, Dinko Trebotic, Kees Luijckx, Kovács István, Gyurcsó Ádám, Koltai Tamás, Filipe Oliveira, Marko Pajac, Sejben Viktor.

A legvalószínűbb kezdőbe lehet, hogy nem lesz csatár: Gábor – Szolnoki, Juhász, Vinicius, Fejes – Simon, Pátkai – Gyurcsó, Trebotic, Oliveira – Kovács

Vajon tényleg ennyire ostobák ezek ott, vagy csak hihetetlen pechsorozat áldozatai?

Akkor most már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mi sül ki a Vidi BL-meccséből. Nézed? Fogadsz?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában