A Bundesliga elsőként indul újra a topligák közül, a Sport1-en és a Sport2-n, így aztán május 16-ától újra rengeteg meccset nézhetünk.

Igazából már annyira ki lettünk éheztetve, hogy egy Düsseldorf–Mainz meccsért is levágtuk volna a fél karunkat. Szerencsére már nem kell, jövő héttől beindul a meccsdömping.

Magyarországon elsőként a Sport TV-n lehet újra élőben minőségi futballt látni, május 16-án újraindul a Bundesliga, amit a Sport1 és a Sport2 minden korábbinál nagyobb óraszámban, élőben közvetít.

  • A Sport1-en minden idősávban élőben adnak egy-egy mérkőzést, de nem csupán az első, hanem a másodosztály küzdelmeiből is,
  • míg a Sport2-n a szombaton 15:30-kor kezdődő találkozók közül kerül élőben képernyőre további egy.

A 2019–2020-as idényből még kilenc forduló van hátra mindkét osztályban, a Sport TV tervei szerint mintegy száz mérkőzést tűz műsorára. Még olyan rangadók lesznek, mint a Dortmund–Bayern München vagy az RB Leipzig–Dortmund.

Az élő adásokkal, a mérkőzésszám növelésével szeretnénk egy kis örömöt hozni a nehéz idők után a televíziónézők, a sportszeretők, a szurkolók életébe. Minden idősávban legalább egy mérkőzést élőben közvetítünk, a játéknap előtt jelentkezik a megszokott 30 perces beharangozó műsorunk, a forduló lezárásaként pedig 60 perces összefoglalóval jelentkezünk. Külön öröm, hogy újra láthatjuk a Sport TV-ben a magyar válogatott játékosait, így a nemrég a világ legjobb kapusai közé sorolt Gulácsi Pétert, két támadónkat, Szalai Ádámot és Sallai Rolandot, valamint a sérüléséből lassan felépülő Willi Orbant” – mondta Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője.

Ilyen feltételekkel indul a bajnokság:

Szigorú szabályokkal indulhat újra a Bundesliga: nincs tusolás, nincs szex

Itt az újraindítási terv, ellentmondást nem tűrő szabályokkal.

(Fotó: Matthias Balk/picture alliance via Getty Images)

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában