Az NB I-ben ilyet nem lehet megtenni, de a La Ligában ez természetes.

Ahogy mi is megírtuk, a Fradi albán szélsője, Myrto Uzuni a La Ligába igazolt, sőt az átigazolás napján spanyol oldalak le is hozták az árát – de végül még annál is sokkal többet kapott érte a magyar bajnoki címvédő.

A Fradi a River Plate-ből pótolhatja a La Ligába igazoló szélsőjét

Uzuni nagyjából 3 millió euróért igazolt a Granadába, a helyére pedig egy hárommilliós argentin érkezhet.

Ezt, valamint az átigazolás körülményeit maga Uzuni mesélte el az albán Panorama Sportnak:

„Több ajánlatom is volt, de egyik sem felelt meg a volt klubom elvárásainak, mert kicsit több pénzt szerettek volna értem kapni. Az egyetlen megkeresés, amelyik megfelelt az anyagi kritériumoknak, az az FC Köbenhavné volt, a dánok 4 millió eurót ajánlott, akárcsak végül a Granada. Ez volt a két legmagasabb ajánlat, ami a klubhoz beérkezett. A koppenhágaiak nagyon szerettek volna a csapatukban tudni és már szinte úton voltam oda, amikor jött a Granada és az ajánlata, én pedig nem sokat gondolkodtam.

Már szinte százszázalék volt, hogy mennem kell Koppenhágába, mivel a klub elfogadta a 4 millió eurós ajánlatot. Aztán végül a Granada 3,5 millió eurót, de a bónuszokkal együtt valamivel több mint 4 millió eurót fizetett értem.”

Uzuninak jól jött, hogy végül nem Dánia, hanem a La Liga lett, ugyanis gyerekkora óta arra vágyott, hogy ott focizzon. Úgy nőtt fel, hogy Ronaldót és Messit nézte, és minél hamarabb oda akart kerülni.

A La Ligába igazol a Fradi szélsője

Több millió eurós üzletet kötöttek a zöld-fehérek.

(Forrás: Csakfoci; fotó: Twitter/Granada)

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában