Ököllel vett elégtételt a parkolóban a Real Madrid-játékos, mint egy középkategóriás westernfilmben.

A Real Madrid a Bernabéuban kapott ki 3–2-re a Bajnokok Ligája-indulásra hajtó Villarrealtól. Pedig kétszer is vezettek a hazaiak, ám Chukwueze remek játékának köszönhetően fordítottak a sárgák.

De nem ez volt az egyetlen frusztráló a madridi Fede Valverdének, legalábbis az elmondása szerint, amit egy kocsmai jelenet előzött meg. Megbízható spanyol források szerint

a Real Madrid középpályása a meccs után, a stadion – buszoknak fenntartott – parkolójában megvárta a Villarreal játékosát, Álex Baenát, és ököllel bemosott neki egyet.

„A család szent és sérthetetlen” – kiabálta Valverde. A Marca azt írja, hogy Valverde és a menedzsmentje szerint azért történt az ütés, mert Baena a legutóbbi, januári – és talán a mostani – meccsen is azt mondta a madridi focistának, hogy:

„Most sírjál, hogy a fiad nem fog megszületni!”

Az előzménye pedig az volt, hogy Valverde és a párja, Mina Bonino még az év elején egy hónapon keresztül abban a hitben voltak, hogy elvetélhet Mina. Azóta kiderült, hogy a születendő kisbaba szerencsére jól van.

Baena azonnal reagált a vádakra a közösségi oldalán:

„Nagyon boldog vagyok a csapat lenyűgöző győzelmével egy olyan stadionban, mint a Santiago Bernabéu, ugyanakkor nagyon szomorú vagyok a meccs után elszenvedett agresszió miatt, és meglepődtem azon, amit a személyemről mondanak. De ez hamis vád, sohasem mondtam ezeket a dolgokat!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ALEX BAENA (@alexbbaena) által megosztott bejegyzés

Álex Baena egyébként a tettlegesség után biztonságiakat hívott és panaszt tett a Villarreal képviselőjének, aztán a klub jelentette a rendőrségnél, mivel videófelvétele is van az esetről.

Egy erkélyen kötött ki a Real Madrid-játékos lövése

A Real az utolsó pillanatig küzdött, de Valverde kicsit pontatlan volt a végén.

(Fotó: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában