Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Demjén Ferenc és Závodi Gábor lett felkérve a 2017-es vizes sportok világbajnokságára, hogy készítsen himnuszt Orbán Viktornak, ami ugye Budapesten lesz megrendezve. Mondjuk az még furább lenne, ha egy koppenhágaira kérték volna fel, na mindegy. Ez a kulturális terrorizmus viszi a jó hírünket, olyan klipet pattintottak alá, amit valószínűleg Karda Bea kliprendezője álmodott meg paintben. Beszívva. Olyan frame-ek úsznak be, hogy a fal adja a másikat.

A 444.hu gifje és leírása tökéletes: "úgy néz ki, mintha archív napkeltés anyagokból ingyenes vágóprogrammal csinálták volna VHS-re optimalizálva."

Az egész kisfilm persze arról szól, hogy Orbán Viktor. A nagyvezér többször tűnik fel benne, mint ahányszor érteni, mit énekel szerencsétlen Demjén.

Ha valakinek van kedve és ideje, csináljon a klipre egy számlálót, hányszor figyel be Az Elnök Úr, mi számolni se bírtuk, 40 mp után háromszor kúszott be a képbe kedvencemmel, Kósa Lajossal, az elég is volt. A címe amúgy zseniális: "Ússz, amíg élsz"

Na, kinek hogy tetszik? Menőség?

Szokták mondani, hogy ez annyira kínos, hogy már jó, de ez nem az, ez nem jó. Kulturális terrorizmus Demjénnel, Orbánnal és frame-ekkel.

#vizesvb #demjénrózsi #égapofánk #playerhu

Posted by Player.hu on 2015. június 16.

(via 444)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.