Egyre több meghatározó külföldi sportoldal veszi át, hogy Zinédine Zidane felhívta Szoboszlait, és a magyar játékos jövőjéről érdeklődött.

A német Bildre hivatkozva több nemzetközi sportoldal is lehozta, hogy a Salzburg magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik telefonon beszélt Zinédine Zidane-nal a Real Madrid edzőjével.

A hírek szerint

Zidane arról érdeklődött, hogy Szoboszlai hol szeretné folytatni a pályafutását, és megpróbálta meggyőzni arról, hogy a téli átigazolási szezonban szerződjön a Real Madridhoz.

A magyar futball elmúlt évtizedeinek legnagyobb tehetségét már korábban szóba hozták a Real Madriddal, de az elmúlt időszakban leginkább az Arsenal és az RB Leipzig érdeklődéséről lehetett olvasni.

A 20 éves középpályás piaci értéke jelenleg 25 millió euró, ugyanennyi a kivásárlási ára is. Nemrég a Salzburg sportigazgatója azt nyilatkozta, hogy minden bizonnyal eligazol a téli transzferszezonban és egy nagy csapatban fogja folytatni a pályafutását.

A Real egyébként rossz periódusban, a BL-ben hét közben kikapott a Sahtartól és a bajnokságban sem tudta megnyerni a legutóbbi három meccsét. A spanyol sajtó szerint a madridiak fejesei már Zidane utódját keresik, ez pedig döntően befolyásolhatja a Szoboszlaival kapcsolatos érdeklődést is.

A Real Madrid már felvette a kapcsolatot Zidane lehetséges utódjával

A spanyol sajtó szerint Zidane közel került ahhoz, hogy kirúgják a legutóbbi gyenge eredmények után.

(Fotó: Getty Images; via)

És ezt olvastad már?
Imádtunk fényképezni a Huawei legújabb telefonjával, a P60 Próval
További cikkeink a témában