A How Ridiculous YouTube-csatorna nagyemberei ismét akcióba lendültek. A helyzet általában adott: magas épület, helikopter vagy a lapos Földet körül ölelő hatalmas jégfal, és néhány cuccos, amiket lehajíthatunk onnan a mélybe. És kész is.

Hogy látványos? Naná. Szükséges? Nem igazán. De egy dolgot nehezen lehet elvenni tőlük: van némi terápiás jellege annak, amikor azt figyeljük, hogy random dolgok zuhannak, törnek össze. Pláne, amikor még háziversenyt is eszkábálnak belőle. Ezúttal a zongora mérte össze az erejét egy házikóval, mintegy 45 métert zuhantak a mélybe, hogy a végén megnézzük, melyik bírta jobban. Hát ilyen ez a show-biznisz

Ja, azt elfelejtettük mondani, hogy közben egy világrengésnyi T-rex-figurát és egy farönköt is ledobtak a mélybe, meg egy tankkal is lőttek párat, a zongorára pedig – biztos, ami biztos – egy pörölyt is ráejtettek, csak hogy tuti élvezze a műsort.

De az egész repertoárt nem lőnénk le, íme:

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Elindult a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

 

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában