Kiválogattuk a legtutibb webshopokat, ahonnan hasznos és agyament cuccokat is rendelhetsz.

Deal Extreme

Ha egyik reggel úgy ébredsz, hogy azonnal szükséged van egy disznós iPhone fülhallgató-bemenetet pormentesítő dugóra, a dx.com-on csillapíthatod vágyadat. Természetesen az oldalon durva a kínálat, szinte nincs olyan elektronikai kütyü, amit ne találnál meg, ráadásul rengeteg sportcuccot, baba-mama kelléket, egészségügyi és szépségápolási terméket is kínálnak. És ezzel még messze nincs kész a leltár…

Light In The Box

Ha esetleg házasodásra adnád a fejed, mindenképpen látogass el a lightinthebox.com-ra, biztosan megtalálod a pénztárcádnak megfelelő esküvői kellékeket. Az oldal gondol azokra is, akik unalmasnak találják a házaséletet, és az üres órák szórakoztató eltöltésére is számos alternatívát kínálnak. Körbevehetjük magunkat ezernyi elektronikai eszközzel, vehetünk hangszereket, golftartozékokat, professzionális horgász szettet, rádiós modellhelikoptert vagy esetleg bokszkesztyűt, ha túl feszültek vagyunk.

Bento & co

A bentoandco.com a „rend a lelke mindennek” típusú emberek paradicsoma, akik szeretik, ha a dolgaik a helyükön vannak. A kedvenc cuccoknak a legkülönfélébb tároló dobozokat választhatjuk, az extrémtől a praktikusig, a decenstől a csillogós-micimackósig. Bizonyos cuccoknak erőteljes japán beütésük van, úgyhogy akik bírják a távol-keleti dizájnt, azoknak extra adag endorfin jár.

I Want One Of Those

Az agyament ajándékok szakértője, minden alkalomra. Aki nem szereti túl komolyan venni az ajándékozást vagy egyszerűen a gondolatától is izzad, akinek elege van a virág-bonbon-vörösbor vonalból, annak szeretettel ajánljuk az iwantoneofthose.com címen elérhető webshopot.

Extreme Digital

Az Extreme Digital online boltja nemzetközi viszonylatban is megállja a helyét. A fotós-videós témában a legerősebb az oldal – a kishalacskás gyerekfényképezőtől a legdurvább analóg modelleken át a Canon EOS 5D Mark III-ig minden van.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában