Vajon jó ez?

Hamarosan olyan, úgynevezett Auto Status funkcióval bővülhet a Messenger, amiből pontosan megtudhatod, hogy hol, mikor és mit csinálnak a legközelebbi ismerőseid – persze attól függően, hogy be vagy ki van kapcsolva a beállításoknál.

A TechCrunch szerint ezt úgy kell elképzelni, hogy az alkalmazásban a profilfotónknál megjelenik majd egy kis hangulatjel, ami megmutatja, hogy az adott személy hol tartózkodik (pontos címet nem fog közölni, csak annyit, hogy melyik konkrét városban vagy), vagy éppen mit csinál – a lenti képen a csaj például éppen bringázik –, de még azt is láthatod, ha épp tölti a telefonját. Azt persze te döntheted el, hogy ki láthatja majd róla ezeket az infókat.

Ha asztali gépet (is) használsz, akkor örülni fogsz a Facebook újításának:

Nagyot dobott a Facebook

Ha asztali gépet (is) használsz, akkor örülni fogsz.

(Fotó: Getty Images)

7 tipp, hogy otthonról is úgy dolgozz, mint egy profi

A koronavírus-járvány első szabálya: maradj otthon. Mivel pedig a járvány a szakértők szerint akár hónapokig is elhúzódhat, így muszáj lesz megtanulnod a nappali kényelmében, a zajongó gyerekek, az egyfolytában csipogó értesítések és a hívogató Netflix kereszttüzében is ugyanolyan hatékonyan dolgoznod, mint ahogy az irodában tennéd.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában