A Tindernek van egy titkos verziója, ahova csak a kiválasztottak kapnak meghívást

Összejött száz matched a Tinderen, és most nagy királynak érzed magadat? Akkor ki kell, hogy ábrándítsunk, haver: csak az NB 2-ben lettél gólkirály, az igazán nagy májerek ugyanis éppen egy másik Tinderen szedik fel a topmodelleket.

A TechCrunch értesülései szerint ugyanis a Tindernek is van egy VIP-részlege, a Tinder Select, ahova kizárólag meghívásos alapon lehet bekerülni. Ez a kőgazdag felsővezetők és a szupermodellek játszótere, ahova halandó ember legfeljebb akkor teheti be a lábát, ha hamisít magának egy profilt.

Ilyesminek képzeljük a Tinder Selectet

Érdekességképpen azért leírjuk, hogy a zártkörű klub állítólag nem csak a felhasználói körben különbözik a fapados Tindertől, hanem a megszokott narancssárga helyett minden kék színű, és csak egy szűk kör jogosult arra, hogy új tagokat hívjon meg. Mindez persze csak pletyka, amit a Tinder hivatalosan soha nem ismert el, és elég gyanús, hogy a Google képkeresőben egyetlen képet sem találni az állítólagos VIP Tinderről, de a mi szempontunkból igazából mindegy is, hogy tényleg létezik-e vagy sem.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon