Ezzel a szemüveggel életed minden egyes pillanatát azonnal megoszthatod a Facebookon
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem tudjuk, eszébe jutott-e ez már valamelyik sci-fi írónak, de az biztos, hogy többé már nem sci-fi: az Acton Ace szemüveggel életed minden pillanatát azonnal megoszthatod a neten.

A kamerás szemüveg persze önmagában nem nagy újdonság, hiszen már évekkel ezelőtt is voltak olyan szemcsik, amikkel full HD-ban rögzíthettél videót, tavaly pedig a Snapchat is beszállt a buliba a Spectacles-szel. Az Acton Ace viszont igazi game changer lehet, hiszen a wifivel és Bluetooth-szal ellátott szemüveggel bármilyen fotót vagy videót azonnal kiposztolhatsz a Facebookra, Youtube-ra vagy Instagramra, és arra is van lehetőséged, hogy élő közvetítéseket nyomj.

Mivel az élet nem fenékig tejfel, az Acton Ace-nek is megvannak a maga gyengeségei, a nyolc megapixeles fotók és a HD felbontású videók például manapság már elég gyengének számítanak, és arról sem találtunk infót, hogy a szemüvegben van-e bármilyen optikai képstabilizátor, ami egy fejen viselhető kameránál eléggé fontos kérdés.

Ami viszont egészen szimpatikus, hogy az Acton Ace-t mindössze száz dollárért, vagyis alig 26 ezer forintért lehet megrendelni a gyártó honlapjáról, ami egy ilyen cuccnál nem sok, igaz, nyárig várnod kell, mire kézhez kapod.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.