A kedd esti Apple-bemutatón új órákat és táblagépeket is bemutattak, de ahogy az várható volt, a szeptemberi menetrendszeri iPhone idén elmaradt.

Az online bemutatón legelőször az Apple Watch Series 6-ról rántották le a leplet, amely elődjéhez képest főleg az egészségügyben használható techparaméterekben lett izmosabb.

Az Apple azt is tervezi, hogy a közeljövőben az eszköz képes legyen megállapítani a koronavírus-fertőzés néhány főbb tünetét.

Az új órán a watchOS 7 fut majd, valamint egy Family Setup nevű szolgáltatást is hozzácsaptak a szajréhoz, amely lényegében lehetővé teszi a szülőknek azt, hogy gyermekeik óráit kezeljék. A 399 dollárért megvásárolható órák arany, ezüst, piros és kék színekben érkeznek a piacra, és teljes mértékben újrahasznosított alumíniumból készülnek.

Az Apple emellett bemutatta az okosórára épülő, de más Apple-készülékekkel is kompatibilis Fitness+ szolgáltatását, melynek előfizetői havi 9,99 dollárért kaphatnak majd virtuális edzéstervet.

A program folyamatosan figyeli az edzésünket, valamint teljesítményünkhöz és egészségügyi mutatóinkhoz képest tervezi meg az edzésünk további szakaszait, a Fitness+ pedig az Apple Music zeneszolgáltatással is összeköthető lesz a zenerajongók nagy-nagy örömére.

Ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.