A világ leggazdagabb embere, Bill Gates a Fox TV-nek adott a minap interjút, és többek között szóba került az is, hogy milyen telefont használ.

A Microsoft alapítója csak annyit árult el, hogy androidos telefonra váltott, de részletekbe már nem bocsátkozott. Ez így kissé képzavaros is lehetne annak függvényében, hogy mégiscsak a Windows atyjáról van szó, de aki egy kicsit is képben volt azzal, hogy miként változott a Microsoft-telefonoknak az elmúlt hónapokban az okostelefon-piaci részesedése, valószínűleg nem lepődik meg a dolgon. Hiszen egy jó ideje a Microsoft vezérei is felismerték, hogy nem igazán jött össze a buli az okostelefonok világában, így aztán úgy döntöttek néhány hónapja, hogy együttműködésre lépnek a Samsunggal, és nekifognak a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ értékesítéseinek.

Tegyük hozzá: ezeken a telefonokon bár android fut, jó néhány Microsoft-alkalmazás is rájuk került, ezt Bill Gates is kiemelte az interjúban, na meg azt is, hogy a Windows 10 őszi alkotói frissítése után még inkább gyerekjáték lesz összekötni az androidos telefonokat a windowsos számítógépekkel. Meglátjuk, bár reméljük, az a verzió már nem lesz megfertőzhető egy ilyen régi trükkel:

(via)

És ezt olvastad már?
Mutatjuk a laptopot, ami megmenti a nyaradat, és azt is megmondjuk, miért