A Nubia Red Magic 3-ban még ventilátor is van, ami minimum szokatlan egy mobiltól.

Azt már megszokhattuk, hogy a telefongyártók igyekeznek betörni a gémerpiacra is, hiszen a tavalyi évben többek között a Xiaomi, az Asus, a Razer és a Nubia is bemutatott ilyen készülékeket. A ZTE-től függetlenedett gyártó most a Red Magic 3-mal emelte tovább a tétet, ami le sem tagadhatná, hogy kifejezetten gémereknek faragták.

A telóban a legújabb Snapdragon 855 proci van 12 GB RAM-mal, vagyis a teljesítményére biztosan nem lehet panasz, de ami ennél is meglepőbb, hogy a Red Magic 3 aktív hűtést kapott, vagyis van benne egy ventilátor, ami a teljesítményigényesebb feladatoknál kapcsol be.

A készüléknek az üzemidejére sem lehet panasz, hiszen egy 5000 mAh-os akkumulátor találunk benne. Sajna a többi tulajdonságában már ellentmondásosabb a helyzet, az például minimum fura döntés, hogy a telefon kapott egy 48 megapixeles hátlapi kamerát, ami elvben 8k-s videók rögzítésére is képes, de nem raktak mellé optikai képstabilizátort.

Abban azért biztosak vagyunk, hogy a Red Magic 3 ennek ellenére is sokak kedvence lesz, hiszen a 6 GB RAM-mal érkező alapmodell csak 2900 jüanba, azaz nagyjából 125 ezer forintba kerül, ami igencsak olcsó egy ilyen brutál teljesítményű telefonhoz képest.

És ezt olvastad már?
Mutatjuk a laptopot, ami megmenti a nyaradat, és azt is megmondjuk, miért