Jó, túlzás lenne azt állítani, hogy az Ultimate Epic Battle Simulator eddigi szimulációi túlságosan is hitelesek lettek volna, elvégre jediket, Marvel-hősöket, zombikat és T-rexeket nem túl szakszerű még a virtualitás mezején sem összeereszteni egymással, azonban kétségtelenül érdekes gondolatkísérlet. Na és nem kevésbé szórakoztató.

De amikor Chuck Norrist uszítják rá tízezer spártai harcosra, akkor tényleg furdalja az oldalunkat a kíváncsiság, hogy a főszereplők milyen sebzési és elpatkolási paraméterekkel vannak felvértezve.

Mert azt a hülye is tudja, hogy egy leharcolt, járókeretes Chuck is elbír egy ekkora hadsereggel, hát még, ha god mode-ban tolja.

A videófeltöltő SergiuHellDragoonHQ valószínűleg csak azért nem programozta be a rettegett pörgő-forgó rúgást Chuck Norris karakterébe, mert akkor három másodperc alatt véget ért volna a videó.

Ez megvolt?

Mintegy ötven év után megnyitották Varószia kapuit a civilek előtt

Varószia a hatvanas-hetvenes években egy valóságos üdülőparadicsom volt, ahová visszatérő vendég volt Richard Burton, Brigitte Bardot, Marilyn Monroe és Elizabeth Taylor is.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában