A Google IO konferencia egy elég komoly erődemonstrációja volt annak, hol tart jelenleg a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia, hiszen a Google nemcsak egy olyan személyi asszisztenst mutatott be, ami elintézi helyetted a telefonhívásokat, de azt is megvillantották, mire lesz képes a Google Photos a közeljövőben.

Nos, elég sok mindenre, de mind közül a legizgalmasabb talán az, hogy az alkalmazás a gépi tanulás segítségével

képes teljesen valósághűen kiszínezni a fekete-fehér fotókat.

Add life to your pictures with this new update from Google Photos! #technologynews #techtrends #technologysolutions #startup #startuplife #eventmanagement #eventoftheyear #tech #technology #apple #samsung #nokia #moto #computers #news #google #googleassistant #googleio #googlephotos

31 Likes, 6 Comments - B Y T E T I T I A N (@bytetitian) on Instagram: "Add life to your pictures with this new update from Google Photos! #technologynews #techtrends..."

A Google fotóalkalmazása emellett is sok hasznos funkciót kap, például képes lesz bármilyen dokumentumot bedigitalizálni pdf formátumban, tanácsokat ad a tökéletes beállításokhoz, és képes egymástól elkülöníteni a fényképen látható tárgyakat, alakokat, így még aprólékosabb utómunkát tesz lehetővé.

És ezt olvastad már?
Egy földönkívüli civilizációtól érkezhetett a 45 évvel ezelőtt észlelt titokzatos jel