Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

David Meade egy elsőrangú parafenomén és kvantumdoktor, a tudás nagymestere, aki szemmel veri a pestist, és kapásból mond neked egy Grabovoj-számot a keményebb merevedésért vagy a jobb közérzetért.

Számos nagy sikerű könyv és jóslat megalkotója, aki uralja az időt és a teret, létének célja az emberiség megsegítése, és állítólag ő szolgálta Sydney Newmannek a szellemi muníciót a Dr. Who megalkotásához. Senkit se tévesszen meg, hogy Meade ekkor még anyja keblén szenderült álomba.

A rossznyelvek szerint ugyanakkor a tag hajlamos olykor laposföldi szellemi mélységekbe merészkedni újabb és újabb agypusztító összeesküvés-elméleteivel, pedig hát ez már ugye az a keményvonalas liga, ahova a tagságit egy üveg gumibogyószörp és egy félresikerült koponya-CT-hez rendelik. De talán csak le akarják rombolni a Kiválasztott renoméját.

A Kiválasztott a tavalyi világvégét rossz idő miatt elnapolta idén áprilisra

Szóval itt ez a csóka, és hát megint jót unatkozott az elmúlt napokban. Vagy jelenése volt, netán bevásárlás után kiruccant a jövőbe, valami ilyesmi. Ugyanis az ember, aki legutóbb 2017. szeptember 23-ára jövendölte a világvégét, megint baljós napokat sejt. Úgy véli, a Nap, a Hold és a Jupiter a Szűz csillagképben fog együtt állni április 23-án, ez pedig nem lehet véletlen, merthogy a Jelenések Könyvében is meg vala írva:

Tehát szerinte hamarosan ránk köszön a bibliai elragadtatás, merthogy az Antikrisztusnak fog az asszony életet adni. De persze nem volna teljes a történet, ha a Niribu – vagy másik nevén Planet-X, azaz tizedik bolygó – nem volna belekeverve, amelyen egyesek szerint fejlett, emberszerű lények élnek, akik időközönként ismeretlen célból ellátogatnak a bolygónkra. Szinte már várjunk a David Meade-féle coming-outot, amikor bevallja, hogy valójában ő is onnan származik.

Fantáziarajza, vagy inkább vizuális megjövendölése a pillanatnak, amikor a Niribu eljön értünk

Az „égitest” a leggyakoribb feltételezés szerint a mezopotámiai mitológiából is jól ismert Annunaki istenségcsoport otthona, de összefüggésbe hozták már a gyíkemberekkel is – vagy ki tudja, a kettő egy és ugyanaz. Nem vagyunk a témában szakavatottak, de aki bővebben elmerülne a tudás feneketlen tengerében, az kattintson ide, ide vagy mondjuk ide – de készülj fel, miután elolvasod ezeket, már többé semmi sem lesz ugyanaz. Tegyük gyorsan hozzá, a NASA ismét jelezte, hogy ez az egész kamu, ahogyan a Niribu is, de hát mit ér az ő szavuk David Meade jóslataival szemben?

Egyébként azt említettük már, hogy tavaly is kis híján elpusztultunk? Akkor az egyik orosz fenoméntól jött az isteni sugallat:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.