Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hatszázezer utas és tizennégy úti cél – ez a keleti országrész regionális reptere röviden, két adatban. Jóval részletesebb és érdekesebb bemutatás következik.

Hogyan zajlik a menetrendszerű járatok kiszolgálása és felkészítése Debrecenben? Mi mindent rejtenek az egykori katonai hangárépületek a cikk-cakkos gurulóút mellett? Mikor landoltak belföldi utakat teljesítő repülőgépek az itteni betonon? Hogyan működik a tájékoztató szolgálat az irányítótoronyban, milyen tiltott eszközök kerülnek elő az utasok bőröndjéből, és mi mindent őriznek a talált tárgyak osztályán? Milyen fejlesztések várhatók a jövőben? Mindez kiderül a ferihegyi Aeroparkot is üzemeltető Légiközlekedési Kulturális Központ videójából.

Ez is érdekelhet:

Elindult a Rakéta, a Player jövőmagazinja!

November elején startolt el új magazinunk, a Raketa.hu, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okos otthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Kövesd be a Rakéta Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradj le a jövőről!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.