Az alábbiakban olyan érdekes, de még inkább haszontalan kísérleteket fogunk összeszedni a netről, amelyekben iPhone-okat törnek-zúznak, égetnek, áztatnak. Ja, igen, még be is falazzák az egyik nyomorultat három hétre. Szóval lássuk az utóbbi hetek legütősebb iPhone-os „kísérleteit”.

Kezdjük az elsővel. Ugye mindig is kíváncsi voltál arra, hogy mi történik az almás telóddal akkor, ha mondjuk ráeresztesz úgy 30 üvegnyi körömlakkot? Nos, most megtudhatod:

Ha eddig sokat agyaltál azon, hogy milyen volna, ha egy bájos aligátor megcsócsálná a készüléket:

De az is érdekelt tuti, hogy vajon miképpen viselkedik az iPhone-od egy jó adag ferrofluidban, amely egy mágneses térben erősen polarizálható folyadék:

És jön az egyik legjobb: ez történik, ha ráhúzol úgy 1500 befőttes gumit a masinára, és a végén még oda is pörkölsz neki:

Na jó, talán mégis ez a leghasznosabb mind közül. Elvégre bármikor megtörténhet, hogy mondjuk véletlenül beleejted a telódat a betonba, és benne felejted úgy három hétig. Végül is jó tudni, hogy ilyenkor érdemes-e szétverni az egészet.

De fürdették már meg az iPhone-t a világ legerősebb savában, és a telót még gyerekkori rémálmunk, az ijesztő fogkrém sem kerülte el. Ha további rendhagyó iPhone-os kísérletekre vágysz, akkor sasold a TechRax oldalát. Á, nem fogod megbánni.

Viszont amit ez a srác művelt a Google-térképpel, arra tényleg nincsenek szavak:

Egyszerűen elképesztő, hogy ez a srác mit kihozott a Google térképéből

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés