Szinte nem múlik el nap anélkül, hogy ne hallanánk valami egészen hajmeresztő dolgot Donald Trumpról, aki megosztó nyilatkozataival nagyon ügyesen elérte, hogy a republikánus elnökjelöltségért való küzdelemben gyakorlatilag minden csak és kizárólag róla szóljon. Legutóbb például azt sikerült nyilatkoznia, hogy ha megválasztják, akkor ő bizony kötelezni fogja az Apple-t, hogy azonnal hozzák vissza a teljes cókmókot Kínából az Egyesült Államokba.

A CNetnek sem kellett több, és azonnal kiszámolták, hogy mennyibe kerülne az átlagos Apple-fannak, ha az iPhone-ját nem kínai gyerekek, hanem megbecsült amerikai dolgozók kezei rakosgatnák össze. Óvatos becslés szerint ez a húzás minimum duplájára növelné a telefon árát, de a realitás nagyjából 1300 dollár körül lenne, ami majdnem négyszázezer forintnak felel meg. (Ez persze a milliárdosként politikai karrierbe kezdő Trumpot nyilván nem nagyon csapná padlóhoz).

És az amerikaiak még egészen jól járnának, hiszen az iPhone ára legendásan rosszul bírja, ha át kell kelnie az óceánon, így Európában, és különösen Magyarországon nyugodtan ráhúzhatnánk az előbbi összegre még egy százast, ami azt jelentené, hogy egy kártyafüggetlen iPhone-ért akár félmilliót is fizethetnénk. Nem szeretünk politizálni a Playeren, de maradjunk annyiban, hogy mi nem igazán drukkolunk Trumpnak.

És ezt olvastad már?
Ez a fülhallgató győzött meg arról, hogy tényleg elérkezett a vezeték nélküli agybadugós fülesek ideje
A whisky, ami bebalzsamozza a lelked! Ismerd meg a Makers Mark különleges világát!