Hiába végzi el helyettünk a ruhatisztítás nagy részét a mosógépünk, valljuk be, nem a kedvenc tevékenységünk a teregetés, a vasalás és a ruhahajtogatás sem. Télen különösen bosszantó, hogy a szárítóállványt akár napokig kerülgetnünk kell, ráadásul a meleg lakás is pillanatok alatt bepárásodik. Ezeket – és az alábbi összefoglalóból kiderül, hogy nem csak ezeket – a kellemetlenségeket egy csapásra megoldhatjuk egy szárítógéppel.

Ropogós ing egyenesen a gépből

Egy modern hőszivattyús szárítógép alacsony hőfokon, kíméletesen szárítja meg a ruhákat, így ma már tévhitnek számít, hogy kedvenc darabjaink összemennek a folyamat során. Az LG energiatakarékos, Eco Hybrid™ DUAL Inverter hőszivattyús szárítógépei ráadásul más-más programokat kínálnak a különféle szövettípusokhoz, így a legkényesebb anyagokat sem kell féltenünk.

Viszlát, teregetés és penész!

Hagyományos teregetés esetén könnyen megtörténhet, hogy egy hétvége sem elég a teljes szennyes kimosására – pláne, ha egyetlen ruhaszárító állvánnyal kell gazdálkodnunk. A géppel megspórolhatjuk a teregetés bosszúságait, a ruhaszárítót sem kell kerülgetnünk a lakásban, ráadásul, mivel nem keletkezik pára, a penész megtelepedésének sem kedvezünk.

Az allergia is könnyebb

Egy modern szárítógép beszerzése különösen előnyös lehet az allergiában, asztmában szenvedőknek. Az ún. Allergy Care (antiallergén) programmal a ruháinkat 99%-ban mentesíthetjük az allergiát okozó baktériumoktól, házi poratkáktól és egyéb mikroszennyeződésektől.*

Amikor a mobilunkon szól ránk a szárítógép

A szárítógépek által kínált kényelmi funkciók közül hasznosak lehetnek az okos funkciók is: az LG ThinQ nevű mobilalkalmazással például távolról is felügyelhetjük a gépet, és értesítést kérhetünk a program befejezéséről, így biztosan nem felejtjük majd el kivenni a ruhákat a gépből.

Azok, akik 2021. december 31-ig 9 kg kapacitású LG Eco Hybrid™ DUAL Inverter szárítógépet vásárolnak, majd regisztrálják vásárlásukat az LG promóciós weboldalán, most 20 000 Ft értékű DM vásárlási utalványt nyerhetnek.

*A TÜV SUD által felügyelt teszt igazolja, hogy az LG szárítógép az Allergy Care (Antiallergén) program segítségével 99,9%-kal csökkenti a szövetre rakódott baktériumok (S. aureus, P. aeruginosa, és K. pneumoniae) mennyiségét. A BAF (Brit Allergia Alapítvány – British Allergy Foundation) által igazolt teljesítményt nyújt a légzőszervi és bőrproblémákat okozó allergének kiszűrése érdekében.

A cikk létrejöttét támogatta az LG.

És ezt olvastad már?
A ChatGPT-t már havi 100 millióan használják
További cikkeink a témában