Őszintén beszélt arról, milyen volt a levegőben találkozni ezekkel a valamikkel.

Ryan Graves, az amerikai haditengerészet korábbi pilótája Joe Rogan podcastjében beszélt arról, hogy 2013 és 2014 között több furcsa tárggyal is találkozott a levegőben szolgálata során. Például az egyik küldetés alkalmával több furcsa jel is feltűnt a radaron, ami kissé aggasztani kezdte, nehogy összeütközzön ezekkel a valamikkel. Mivel azonban a légtérben sem repülőt, sem semmi mást nem látott, azt gondolta, hogy a műszer romlott el. Később azonban már úgy volt vele, hogy ha már a radar mutatta, akkor lennie is kell ott valaminek. Ezt az elképzelését csak erősítette egy másik pilóta beszámolója, aki

miután meglátta ezt a tárgyat, azonnal megfordult és leszállt. A rejtélyes objektumot pedig úgy írta le, mint „egy fekete vagy sötétszürke kocka belsejében egy átlátszó vagy áttetsző gömbbel”.

Graves szerint a pilóták minden nap találkoznak ezekkel a valamikkel, amik bármik is legyenek (akár ufók, akár egy másik ország taktikai repülőgépei), biztonsági kockázatot jelenthetnek, felmerülhet ugyanis a támadás lehetősége is, azonban mint mondja: „nem vagyunk hajlandóak szembe nézni ezzel a problémával”.

(Forrás: Joe Rogan, The Sun)

Ez is érdekelhet:

Rengeteg ufót észleltek Kijev felett, amiket tudományosan nem lehet ismert jelenségként azonosítani

A kijevi ufók 3-12 méter szélesek és akár 53 000 km/órás sebességgel is haladhatnak – csak összehasonlításképpen: egy interkontinentális ballisztikus rakéta 24 000 km/órás sebességre képes.

Így néz ki a pilótafülkéből egy vadászrepülőgép-támadás

A becsapódó lövedékek határozottam célt értek.

Ezt látta katapultálás közben az orosz vadászpilóta, akinek gépét kilőtték az ukránok

Vészelhagyásra kényszerült az Szu–25 pilótája, miután találat érte a gépét.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A mesterséges fotoszintézis vegyipari hasznosításáról publikáltak magyar kutatók

Komoly újításokat kapott a Messenger, mintha a kőkorszak ért volna véget

További cikkeink a témában