Fél év múlva az emberek képesek lesznek repülni
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mármint azok az emberek, akik megengedhetnek maguknak egy saját Ferrarit, de azért ez is valami: minden valamire való sci-fi kihagyhatatlan kelléke, a jetpack jövőre bárki számára megvásárolható lesz.

Pedig sokáig úgy tűnt, hogy a Jetpack Aviation csak és kizárólag azért tervez újabb és újabb jetpackeket, hogy a tesztpilóta-tulajdonos David Mayman mindenkinek jól az orra alá dörgölhesse, hogy neki ilyen is van. Most viszont úgy döntöttek, hogy eleget tesztelgették már a Szabadság-szobor körül a repülő hátizsákot, és a legújabb, JB-10-es jetpackjüket jövőre piacra dobják.

Bár hivatalos árat egyelőre nem mondtak, de az biztos, hogy egyelőre ez lesz a repülés legdrágább formája: a JB-10 várhatóan 250 ezer dollárba kerül majd, vagyis nagyjából hetven milkát kell érte kicsengetni, amiből már egy tisztességes Ferrarit is vehetsz.

Ha most dühödben épp a Ferrarid műszerfalát ütöd, mert neked csak ötvenmilliód van jetpackre, akkor sem kell viszont kétségbe esned, ugyanis egy másik cég, az új-zélandi Martin Aircraft szintén jövőre tervezi eladósorba állítani a saját jetpackjét, és ők már megelégszenek rongyos kétszázezer dollárral is.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.