Az Edigital begyújtotta a rakétákat a jövő heti Black Fridayre: a legnagyobb magyar webshop nem csak hatalmas kedvezményekkel, de egy egészen különleges akcióval is készül a jövő pénteki nagy leárazásra, amivel akár ötszázezer forintos ajándékot is nyerhetsz.

Ehhez nem kell mást tenned mint hogy összeállítasz ezen az oldalon egy félmillió forintos listát az Edigitalban kapható termékekből, és ha szerencséd van, az egészet hazaviheted ingyen.

És ez még nem minden, mert a Black Friday keretében az Edigitalban

ingyenes házhoz szállítással rendelhetsz Kika-bútorokat is.

Hogy történt ez? Hát úgy, hogy az elmúlt évek egyik legnagyobb magyar sikersztorijában éppen most lett többségi tulajdonos a Kikát és a Pepcót is birtokló Steinhoff-csoport, így pedig az Edigital kínálatában jövő pénteken megjelennek a Kika bizonyos termékei is.

Érdemes lesz rájuk startolni, ugyanis a távolabbi tervek még kidolgozás alatt vannak, vagyis arra nem számíthatunk, hogy jövő héttől az eddigi tíz-tizensokezer forintos bútorszállítási díjak helyett sámlitól a tálalószekrényig mindent ingyen rendelhetünk az Edigitalból, de Várkonyi Balázs vezérigazgató szavaiból az azért kiderült, hogy törekedni fognak rá, hogy a bútorok kiszállítása később ugyanúgy ingyenes legyen, mint az összes többi terméké.

(Nyitókép: AFP)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés