Ha gémer vagy, ettől dobsz egy hátast, ha meg nem vagy az, segítünk megérteni a poént.

Kezdjük az elején! Van ugyebár ez a Playstation 4 nevű csodamasina, ami jelenleg a legnagyobb példányszámban eladott újgenerációs játékkonzol. Hallani már biztos hallottál róla, de az lehet, hogy még nem láttál ilyesmit közelről, ezért mutatunk is róla egy képet. Jól nézd meg!

Megvan? Akkor mehetünk tovább a második legkedveltebb újgenerációs asztali konzollal, amit a Microsoft küldött a boltokba. Ezt a masinát Xbox One-nak hívják, szorosan a Playstation 4 sarkában jár és jelen cikkünk szempontjából nem is a gép, hanem a kontroller külalakja rendelkezik relevanciával, ezért erről mutatunk neked képet.

Végül pedig említést érdemel még egy androidos alapokra épített masina, ami anno nagy reményekkel vetette magát a bizniszbe, de végül a nagyhalak mellett képtelen volt labdába rúgni. Jelen esetben neki nem érdekes a külalakja, csupán a neve, mely nem más, mint

A hosszúra nyúlt felvezetés után engedd meg, hogy bemutassam neked, az OUYE nevű kínai fertelmet!

Így már érted, ugye? A jó kínaiak olyan pofátlanul nyúlják a PS4 asztali egységének és az Xbox One kontrollerének a külalakját, illetve a sikertelen kis androidos gép nevét, hogy azon képtelenség nem kínosan mosolyogni. A gép állítólag 100 dolláros áron vásárolható, ami már önmagában kizárja a minőséget, de azért biztosan lesz néhány olyan vevő, aki bedől az ismerős formatervnek. Egyébként egy nyolcmagos proci és a legújabb android fut rajta.

Kicsi, olcsó, szar. Az előállítás költségeit nyugodtan eljótékonykodhatták volna.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés