Hamarosan itt a karácsonyi bevásárlási szezon, úgyhogy ideje bevásárolni a legújabb szoftverekből.

November az a hónap, amikor az emberek elkezdenek megőrülni, mindenhol karácsonyi dekor, télapók lógnak a bevásárlóközpontok bejáratánál, és mindent elkezdenek őrülten leárazni. Habár sokan kiakadnak ettől a korai ünnepi hangulattól, azt meg kell hagyni, hogy tényleg érdemes most elkezdeni a karácsonyi bevásárlást.

Ezért indította el korábban a Goodoffer24 is a Black Friday akcióját: egészen december első napjáig tart majd a vásár, amely során a lehető legolcsóbban lehet majd hozzájutni a Microsoft legnépszerűbb szoftvereihez.

Windows és Office a Black Friday alkalmából

A legnépszerűbb szoftvereket vásárolhatod meg a legnagyobb kedvezménnyel a „Black Month” alkalmából a GoodOffer24-nél. A TBFriday30 kuponnal 30%-ot faraghatsz le, így az alábbi árakon juthatsz hozzá a Microsoft legjobb termékeihez:

Office 2019-re még nagyobb kedvezmény

A legújabb Microsoft Office programcsomagra és az ezt tartalmazó bundle-ökre még nagyobb kedvezményt kapsz a TBFriday35 kuponnal:

Miért válaszd a GoodOffer24-et?

A GoodOffer24 egy online áruház, amely a legnépszerűbb Microsoft licencekre szakosodott. Könnyen használható és megbízható webshop, amit a rengeteg megrendelés és a vásárlók elégedettsége bizonyít. Minden licencre garanciát vállalnak, és ha mégis valamilyen problémába ütköznél, a tízéves tapasztalattal rendelkező, 24/7-es ügyfélszolgálatuk készséggel áll a rendelkezésedre.

Fizetési módok

Ahogyan a legtöbb kínai webshopban, itt is lehetőséged van bankkártyával fizetni, de a remek vevővédelmi rendszeréről híres PayPal fizetési mód is a rendelkezésedre áll. Mindenképpen az utóbbit javasoljuk, így egy esetleges probléma felmerülésekor extra védelmet kapsz.

Ha bármilyen információra van szükséged, az info@goodoffer24.com e-mail címen tudsz érdeklődni, ahol a webshop ügyfélszolgálata szívesen megválaszol minden felmerülő kérdést.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A Player.hu teljesen függetlenül működik a Goodoffer24-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

A cikk létrejöttét támogatta a Goodoffer24.

És ezt olvastad már?
Csak kiderült, hogy a legújabb iPhone-okból eltűnt az egyik alapfunkció