Még betegebbé tette az egyik legbetegebb filmet, örökre elvette a kedvünket a pornótól, és most végre mindenki számára elérhető a Google mesterséges neuronhálózata, ami a legaranyosabb kiscicás képből is képes kihozni a színtiszta horrort.

Az elmúlt hetekben csak irigykedve néztük, hogy mit hoznak ki a DeepDreamből azok, akik értenek hozzá, de egy emberbarát programozónak hála a DreamScope névre keresztelt oldalon végre azok is hozzáférhetnek a programhoz (vagy legalább is egy lebutított változatához), akik nem értenek az egyesek és nullák nyelvén.

Cuki helyett rémséges cicák. Köszi, Google!

Az oldalra bárki feltölthet saját képeket, amiket aztán tetszés szerint filterezhet, és a végeredményt megoszthatja a közösségi oldalakon, vagy akár le is mentheti, de mindeközben azért érdemes fejben tartani, hogy a feltöltött képeket a továbbiakban mindenki más is láthatja.

Ez okozta egyébként az egyik legnagyobb meglepetést is nekünk - biztosan túl cinikusak vagyunk, de a várt pornóóceánnak egyelőre nyomát sem találtuk a Dreamscope-on, helyette az internet népe példásan visszafogottan vette használatba az oldalt, és főleg saját magukról töltögetnek fel képeket a rendszerbe.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában