Hogy mi? Mesélő paplan? Szinte már itt halljuk a fülünkben, hogy "bezzeg a mi időnkben még az anyánk mesélt, nem a paplan!" Nyugi a miénkben is, és a gyerekeink idejében is ő fog, de egy kis segítség azért nem árt.

A Bedtime Bedding lényege ugyanis nem az, hogy átvegye a szülők szerepét, hanem hogy segítse őket, amire azért van szükség, mert felmérések szerint a gyerekek 87%-a nem kapja meg rendszeresen a jól megérdemelt esti mese adagját.

Ez pedig baj, és nem csak azért, mert a gyerekek szeretnek mesére elaludni, hanem mert a Piroska és a farkas és társai a szocializációban is nagyon fontos szerepet tölt be.

Na de hogyan változtat ezen az állapoton egy paplan - jobban mondva egy ágyneműszett? A Bedtime Bedding alapvetően három részből áll: egy színes grafikákkal ellátott, trükkös paplanhuzatból (amely a mesék helyszínét adja), három plüssfigurából (akik a főszereplők lesznek), és egy mobilapplikációból, ami kezdősztorikkal és tippekkel segíti a meséléstől elszokott szülőket.

És ilyeneket tud:

Meg ilyet:

És még ilyet is:

Nem csoda, hogy a Kickstarter közönsége azonnal a szívébe zárta az ötletes kezdeményezést, aminek köszönhetően a Bedtime Bedding másfél nap alatt teljesítette a kitűzött célt, 16 ezer angol fontot, vagyis nagyjából 6,5 millió forintot gyűjtve össze adományokból.

Az ágyneműszettet ettől függetlenül még természetesen a kampány végéig, vagyis május 30-ig továbbra is meg lehet rendelni a Kickstarteren, szóval ha megjött hozzá a kedved, hogy egy kis high-tech-kel turbózd fel a szokásos esti programot, akkor ne habozz!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés