A Galaxy View 2 már nem is annyira tablet, mint inkább egy hordozható tévé.

A Samsung legalábbis így hirdeti a 17,3 colos, Full HD felbontású kijelzőt, ami a streamingszolgáltatások aranykorában nem is annyira halva született ötlet. Az már első ránézésre is látszik, hogy a koreaiak nem az iPad Prót akarták felülmúlni, hiszen a Galaxy View 2 egy  Exyos 7887 proci+3 GB RAM+64 GB tárhely kombóval érkezik, amivel a teljesítménye nagyjából a tavalyi Samsung Galaxy A8 telefonéval vetekszik.

Hogy nem hagyományos táblagépről van szó, azt az is jelzi, hogy a View 2 hátoldalára nem került kamera, ellenben van benne négy hangszóró, ami támogatja a Dolby Atmos-hangzást, emellett a készülék 4G-s adatkapcsolatra is képes. Persze mivel Android fut rajta, a View 2-t használhatjuk hagyományos táblagépként is, de valószínűleg a nagy többség inkább azért fogja megvenni, hogy bárhol és bármikor nézhessék a kedvenc sorozataikat anélkül, hogy le kéne mondaniuk a nagy képernyő nyújtotta előnyökről.

A Galaxy View 740 dollárért fog boltokba kerülni, de mivel egyelőre csak az amerikai AT&T-nél kapható, így Magyarországon nemigen lehet megvenni.

És ezt olvastad már?
Félünk az 5G-től, de úgy tűnik, feleslegesen