Az egykor szebb napokat megélt HTC viszont most ismét beáll a rajtvonalra és a dobogóra hajt legújabb mobiljával, a One-nal.

Nem tudunk nem párhuzamot vonni a Mátrix Neójával, ugyanis a HTC legújabb modelljének fellendülő eladásait pontosan úgy várják a cég hívei, mint Morpheus a kiválasztottat. Elöljáróban annyit, hogy a külsőn biztos nem fog múlni a siker, ugyanis az alumíniumházas telefon gyönyörű dizájnnal indul a vásárlók kezei felé. Egy leheletnyit látjuk benne az iPhone 5-öt, de a One hátlapjának szélei egy kicsit lekerekítettek, az összhatás kevésbé szögletes.

Belül egy 1,7 GHz-es négymagos Snapdragon processzor ketyeg, 32 vagy 64 GB-os háttértárral rendelhető, van benne továbbá két GB memória, NFC csip, Bluetooth 4.0, de amivel veri a mezőnyt, az a 4,7 colos, 468 ppi-s pixelsűrűségű kijelző, amelyen 1080p HD-s filmeket nézhetünk teljes felbontásban. A kamera csak négy megapixeles, de a HTC-nél azt állítják, hogy ezek ultrapixelek, ami azt jelenti, hogy egy külön dedikált csip segítségével egy normál 28 mm-es lencse képességeit imitálja. Kíváncsian várjuk, ez a valóságban hogyan mutatkozik meg, mindenesetre elég ígéretesen hangzik. Még úgy is, hogy nemsokára megérkezik a várva-várt Samsung Galaxy S IV.

(Képek: Engadget)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában