A HTC új telefonjának kis híján sikerült a lehetetlen

Merthogy akármennyire valószínűtlennek is tűnt, hogy a tajvani gyártónak sikerül megismételnie a tavalyi bravúrt, amikor hónapokig az övék volt a legjobb kamerával rendelkező telefon, a HTC U12 Plusnak fotózásban alig van ellenfele.

Az aligot úgy kell érteni, hogy a DxOMark ranglistáján mindössze egy telefon előzi meg a HTC új készülékét, igaz, a Huawei P20 Pro három lencsés kamerarendszere még az U12 Plusra is köröket ver.

A 16 és 12 megapixeles hátlapi kamerák 2x-es optikai zoomot biztosítanak, emellett lézeres autofókuszt is kapunk a szupergyors fotózásért, és eléggé egyedi (bár azért nem teljesen példa nélküli) módon az előlapra is két, 12 megapixeles kamera került.

A telefon emellett azt hozza, amit egy 2018-as csúcsmobiltól elvárhatunk, vagyis van benne Snapdragon 845 proci, 6 GB RAM, 128 GB tárhely és hatcolos, 2880x1440 pixeles LCD kijelző. A HTC emellett továbbfejlesztette a nyomásérzékeny Edge Sense funkciót is, ami immár azt is érzékeli, hogy melyik kezünkkel tartjuk a telefont.

A HTC U12+ árban is nagyjából hozza az idei csúcstelefonok szintjét, a 64 GB-os változat 800, míg a 128 GB-os modell 850 dollárba fog kerülni. A magyarországi árakat egyelőre nem ismerjük.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon