Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Huawei régóta sportot űz belőle, hogy a Porsche Design által tervezett telefonjaival nem csak exkluzivitásban, de árban is rekordokat döntöget, és nincs ez másként a Mate 20 Pro limitált szériás változatával sem.

A Mate 20 RS Porsche Design nem hoz olyan egetrengető újdonságokat az aktuális csúcstelefonhoz képest, mint a tavasszal bemutatott Mate RS, amiben először volt kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó és 512 GB RAM. A legújabb Porsche Design teló leginkább csak a nagyobb memóriában (8 GB RAM), a több tárhelyben (512 GB) és a kirívó külcsínben (piros bőrborítás) különbözik a Mate 20 Prótól, ami persze annak is köszönhető, hogy a Huawei idén minden bepréselt a csúcstelefonjába, amit egy csúcstelefonba be lehet préselni.

A telefonban ugyanúgy a legújabb Kirin 980 proci, háromlencsés kamerarendszer, 6,4 colos, 3120x1440 pixeles AMOLED kijelző és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó van, mint a Mate 20 Próban, emellett persze nem hiányozhat belőle a 3D-s arcazonosítás, a gyorstöltés és a fordított töltési funkció sem.

Ennek ellenére a különlegesen látványos megjelenésre és a kicsit nagyobb teljesítményre biztosan lesznek vevők, akiknek a 256 GB-os változatért 1700, az 512 GB-osért pedig 2100 dollárt kell leszurkolniuk. Magyar árakról egyelőre nem tudunk (mint ahogy arról sem, hogy kapható lesz-e nálunk a telefon), de a korábbi tapasztalatok alapján a drágább modell ára messze hatszázezer forint felett lehet.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.