Emlékszel még arra, amikor Bill Gates szétosztotta a vagyonát, és ehhez csak annyit kellett tenned, hogy tovább küldd a körlevelet az ismerőseidnek? Na ez most egészen más, ugyanis a Huawei tényleg szétosztja a vagyonát, mégpedig a Pető Intézetnek, és ehhez nincs más dolgod, mint hogy azt csináld, amit amúgy is szoktál.

Vagyis kommentelni, valami ilyesmit:

Amivel máris ötszáz forinttal támogattad a mozgássérült gyerekek oktatását végző Pető Intézetet. Ehhez mindössze két dolgot kell tenned:

1. A Huawei Facebook-oldalán található videó alá kommenteld be, hogy

„Ígérem, hogy idén megélem a karácsonyi pillanatokat!”

2. És csapj hozzá egy #BePresent valamint #huawei hashtaget. Hajrá!

Ígérem, hogy idén megélem a karácsonyi pillanatokat! #BePresentÍgérem, hogy idén megélem a karácsonyi pillanatokat! Fogadd meg Te is kommentben és tedd hozzá a #BePresent és a #Huawei hashtageket! Ezzel most 500 forinttal támogatod a Pető Intézet gyermekekért végzett munkáját! #BePresent #Huawei

Részvételi szabályzat: http://bit.ly/BePresentHU

Közzétette: Huawei Mobile – 2016. november 22.

 

A Pető Intézetről amúgy elég annyit tudni, hogy egyrészt nem véletlenül világhírű, másrészt néhány éve ennek ellenére is majdnem csődbe mentek, vagyis a részvételed nagyon is számít. Ne kelljen utánad küldenünk Matt Damont!

"A Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítványnak nyújtott támogatás célja a Pető Intézet új, és meglévő speciális fejlesztő eszközeinek megújítása, valamint az intézmény óvodai csoportjai egyéb eszközeinek fejlesztése (speciális fejlesztő eszközökkel felszerelt tornaszoba kialakítása integrált óvodai csoportok részére; új fejlesztésű Pető bútorok beszerzése a Pető Intézet és az első Pető Pont részére; meglévő Pető-bútorok és egyéb bútorok cseréje; fejlesztő játékok beszerzése)."

 

És ezt olvastad már?
Nők, akik megváltoztatták az informatikát