Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Facebook egy hete vezette be a lájkolást forradalmasító reakció ikonokat, így megértjük, ha már a könyöködön jön ki a sok nevetős fej meg szívecske. De hé, itt a megoldás, amivel két kattintással lecserélheted őket bármire.

Nincs más dolgod, mint hogy Chrome-hoz vagy Firefoxhoz letöltsd a Reaction Packs for Facebook bővítményt (ha pedig Internet Explorert használsz, akkor az előbb említett két böngésző valamelyikét), aztán a reactionpacks.com oldalon a "Use this pack" gombra kattintva használatba vedd az új ikonokat. Ha nem tetszik Donald Trump feje és a Pokemonok sem, akkor az oldal alján található "Pusblish a Pack" gombbal feltöltheted a saját reakció ikon-csomagodat is.

Ezután már nincs más dolgod, mint ráfrissíteni a megnyitott Facebook-oldalra, és báj-báj szívecske meg meglepődött fej. Bár szerintünk egyértelmű, de azért jeleznénk, hogy a frissítés egyoldalú, vagyis az új ikonok másoknál nem, csak nálad jelennek meg, tehát az ismerőseid nem fogják látni, hogy donald trumpoltad a posztjukat.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.