Bár nem hivatalos videóról van szó, de az biztos, hogy pontosan megegyezik az ősszel érkező Pixel 4-gyel, amit maga a Google szivárogtatott ki már hónapokkal a bemutató előtt.

Ahogy a Waqar Khan által készített videón látható, a Pixelt továbbra sem a kinézete miatt fogják szeretni, a minimalista dizájn mellett a Google telefonja továbbra is meglehetősen vastag kerettel érkezik, valamint megörökli az iPhone 11 már a bemutatása előtt sok vitát kiváltó hátlapi kameraelrendezését.

Ami egyébként a Pixel 4 egyik legnagyobb dobása lehet, hiszen ez lesz az első telefon, ami két hátlapi kamerával érkezik, nevezetesen egy 16 megapixeles telefotó és egy 12 megapixeles nagy látószögű lencsével. Bár a duál hátlapi kamera ma már nem vágja a padlóhoz az ember állát, ha azt vesszük, hogy a Google mit hozott ki a korábbi telefonjai egy szem, 12 megapixeles kamerájából, akkor talán nem túlzott optimizmus kisebb fajta csodára számítani.

A telefonról emellett is elég sok infó kiszivárgott, például hogy 6 GB RAM lesz benne, valamint hogy a kisebbik Pixel 2160x1080 képpontos, míg a nagyobbik 3040x1440 képpontos felbontású kijelzővel érkezik.

És ezt olvastad már?
Igazi vamzer a Zoom újítása