A Sony eléggé bízik az A7S II képességeiben, és a trailert elnézve nem alaptalanul.

Hogy a The Possession of Hannah Grace jó film-e, ennek eldöntését inkább a Kult rovatra bíznánk, de az biztos, hogy ha ez lesz minden idők legócskább horrorfilmje, akkor is filmtörténeti mérföldkőként fogják emlegetni.

A Sony régóta élen jár a full-frame tükör nélküli (avagy MILC) fényképezőgépek piacán - az Alpha 6000-ről annak idején mi is ódákat zengtünk -, most pedig úgy ítélték meg, hogy a technika annyira kiforrott, hogy akár teljes értékű filmek forgatását is lehetővé teszi. Erre elsőre legyinthetnél, hiszen a Canonnak és a Nikonnak azért van már egy ideje olyan fényképezőgépe, amivel igazán profi videókat lehet lőni, ám a több milliós tükörreflexes gépekkel ellentétben az A7S II nevetségesen olcsó: külföldön mindössze kétezer dollárba, vagyis 570 ezer forintba kerül, de Magyarországon is hozzá lehet jutni kilencszázezer alatt.

A Sonynak mondjuk nem ennyi volt az összköltség, hiszen a felvételekhez a Vantage Film Hawk 65 anamorfikus lencséit használták, ami nem két fillérbe kerül, ellenben igazi mozis megjelenést biztosít a filmnek.

És ezt olvastad már?
Elképesztő repülőszerkezet szállt fel a magasba
További cikkeink a témában