A Xiaomi megint beelőzte a többi nagy gyártót, de ezt lassan megszokjuk.

Az Ice Universe által megszellőztetett videón a Xiaomi csúcstelefonjának, az MI 10 Ultrának egy még hivatalosan nem bejelentett változata szerepel, amelyből hiányzik az előlapi kamera - az ugyanis a 6,67 colos kijelző alatt található. Hogy ez a megoldás mennyire fog beválni, azaz mennyire lesznek jó minőségűek a fotók, az jövő év elején derülhet ki, a speciális Mi 10 Ultra ugyanis a hírek szerint ekkor kerül boltokba.

null

Big news: Xiaomi announced the third generation of under-screen camera technology. The video below is a special under-screen camera version of the Mi 10 Ultra, which has reached a usable level, which is very exciting. This technology will be mass-produced in early 2021. pic.twitter.com/m8bujC2KCs

Így a Xiaomi úgy lesz az első, hogy tulajdonképpen nem lesz első, ugyanis a ZTE már korábban bejelentette, hogy a kedden érkező új telefonja, a ZTE Axon 20 szintén kijelző alá rejtett szelfikamerával érkezik, az a telefon pedig várhatóan még ősszel boltokba kerül.

120, a bűvös szám

A Xiaomi Mi 10 Ultra ettől függetlenül is egy nagyon izgalmas telefon, hiszen az augusztusban bemutatott készülék többek között 120 Hz-es képfrissítésű kijelzővel, 120 wattos gyorstöltővel, és 108 megapixeles kamerával érkezett, ami 120x-os zoommal van felszerelve. Ez utóbbinak is köszönhetően az Mi 10 Ultra a mobilok kameráját értékelő DxOMark tesztjén még a Huawei P40 Prót is lenyomta.

A Xiaominak nem a rejtett előlapi kamera lesz az első olyan dobása, amit várhatóan előbb-utóbb mindenki átvesz, néhány éve például ők mutatták be az első "keret nélküli" kijelzős telefont is, az Mi Mixet, később pedig ők dobták piacra az első 5G-s telefont is.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ez történik az asztronautákkal, amikor bekapcsolják az ISS hajtóműveit

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés