Egy eléggé strapabíró, böszme aksival felszerelt, 5G-re képes telóról van szó.

A kínai Ulefone Armor 12 5G elpusztítja a baktériumok 99,9%-át

– legalábbis ezzel reklámozza legújabb készülékét a sencseni gyártója –,

ami annak köszönhető, hogy ezüstion alapú antibakteriális anyaggal is bevonták.

Az Ulefone Armor 12 5G elnevezésből már sejtheted, hogy

  • egy – a 296 grammjával a kategóriájában könnyebbek közé tartozó – strapabíró (az IP68, a MIL-STD-810 és az IP69K minősítéseknek is megfelel, azaz megbirkózik tóbbek között a vízzel, porral, ütésekkel, esésekkel és az extrém hőmérséklettel is),
  • 5G-re képes okostelefonról van szó.

A készülékben MediaTek Dimensity 700 proci, 8 GB RAM dolgozik, a 128 GB tárhely is korrekt – ez microSD memóriakártyával akár 1TB-ig is bővíthető.

A 6,52 hüvelykes kijelzőn egy 16 megapixeles szelfikamera, a teló hátoldalán pedig négy kamera foglal helyet – utóbbi egy 48 megapixeles főkamerából, egy 8 megapixeles széles látószöggel bíró, egy 2 megapixeles makró és egy 2 megapixeles mélységérzékelő egységből jön össze.

5180 mAh-s, vagyis kifejezetten böszme akkumulátorral áldották meg, és USB-C-n keresztül tölthető – kábellel max. 18 wattos, vezeték nélkül max. 15 wattos töltést támogatja.

Mit is mondhatnánk még róla? Ja, ujjlenyomat-olvasó és arcazonosító is használható – érdekesség, hogy előbbire az oldalán van lehetőség. A készülék pedig gyári Android 11-gyet fut, amit magyar nyelven is használható.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Ulefone, gsmarena.com, HVG, fotó: Ulefone)

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani