Ha a kakaóbabot mondjuk a mogyoróhoz hasonlóan nagy sebességgel őrülni kezdjük, akkor felszabadul a benne lévő zsiradék. Az így elkészült kakaóvajtól aztán egyenes út vezet a csokoládégyártáshoz, kivéve, ha egy japán késmesterről van szó, aki egy foglyul ejtett vörös köpenyes szellemből is kést gyártana.

Egyébként a videó nagy részében még csak sejteni sem lehet, hogy mi fog kisülni az egészből, úgy a 13. perctől kezd világossá válni, hogy ebből nem valami japán csokikülönlegesség lesz, hanem egy futurisztikus fizimiskájú vágóeszköz. A videót záró Fűrész-szerű jelenetsort megint nem tudjuk hova tenni, a magyar gyomornak pedig a csokis uborka is merésznek tűnik, de üsse kő:

Ez is érdekelhet:

Egy méretes mágnessel terrorizálták a -196 Celsius-fokra lehűtött alumíniumtömböt

De igazából nincs para, mert az alumínium nem mágnesezhető. Vagy várjunk, mégis?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mutatunk egy őszi fesztivált, ami az újbort és a libás ételeket ünnepli

Hajítsd messzire a sablonokat, rendezd be úgy a lakásod, amire mindenki emlékezni fog!

Milyen borospoharak léteznek, és melyikből mit igyunk? Mutatjuk, hogy miért nem mindegy!

További cikkeink a témában