Bár a bemutatón elég kevés látszott a Samsung hajlítható kijelzős, összecsukható telefonjából, később azért elárulták róla ezt-azt.

Többek között azt is, hogy az előlapon található, kisebbik kijelző 4,58 colos és 1960x840 pixeles kijelzővel érkezik. A telefonoknál meglehetősen szokatlan képarány arra is magyarázatot ad, miért nem teríti be a képernyő a telefont a tetejétől az aljáig, hiszen ennél hosszúkásabb kijelzőt már teljesen értelmetlen lett volna beletenni.

Shara Tibken on Twitter

And here are the @Samsung foldable phone display specs #SDC18

Kihajtott állapotban a kijelző 7,3 colos és 2152x1536 pixeles lesz, vagyis egy meglehetősen tisztességes táblagépet kapunk.

A zárt körű bemutatón azt is megvillantották, hogyan fog működni a Flioboard a telefonon, aminek már van olyan verziója, ami rugalmasan képes alkalmazkodni ahhoz, hogy kinyitjuk vagy összehajtjuk a telefont.

Shara Tibken on Twitter

@Flipboard is working on an app for @Samsung's new foldable phone. When closed, you'd see a single pane of info. When you unfold the phone, you get a bigger panel (right where you left off on the closed display) and multiwindows #SDC18

A végleges modell bemutatásáig a Flipboardot még számos további alkalmazás követheti, hiszen a Samsung már a Google-lel is megállapodott az alkalmazások hajlított kijelzős telefonokra való optimalizálásáról.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon