De mit keres rajta Lisa Simpson?

A kaliforniai cég az Apple Watch-csal nem forradalmasította az okosórák piacát, hanem konkrétan megteremtette azt. Ma már világos, hogy az Apple Watch legalább annyira fontos termék lett, mint az iPad vagy az iPhone. Ma már az Apple adja el a világon a legtöbb karórát, ez pedig akárhogy is nézzük, hatalmas gyomros a riválisoknak.

Egy AppleDemoYT nevű Twitter-felhasználó nemrég képeket posztolt egy csúnya, fekete krumpliszerű eszközről, ami nem más az Apple Watch első prototípusa.

Az eszközön a Watch OS-nek egy nagyon korai verziója futott, az óra hatalmas hatalmas tokban volt, a forgatható korona helyén pedig még gombok voltak. Fontos tudni a prototípusokról, hogy sokszor egyáltalán nem hasonlítanak a kész termékhez, mégpedig azért, mert a képeken látható eszköz alighanem a szoftver teszteléséhez lett legyártva.

Magyarán egy percig sem volt szó arról, hogy így fog kinézni a végső, felhasználóknak szánt verzió. A fejlesztés sokszor párhuzamosan, több projektben fut és a projekteken dolgozók nem mindig látják a teljes képet.

Akárhogy is, érdekes látni, hogy az Apple hogyan jutott el egyről a kettőre, még akkor is, ha ezen a krumplin csak a OS-t tesztelték. Érdekes apróság: hogy az egyik képen a mini ikonok között látható Lisa Simpson is, ez egy utalás az Apple 1983-as Lisa 1-es számítógépére.

Ez is érdekelhet:

Csúnyán lábon lőtte magát a Xiaomi (is) az Apple trollkodásával

A Samsung mellett már a Xiaomin is lehet nagyokat röhögni.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Ne hidd már el, hogy idén megszűnik a Gmail!

Videón a sci-fibe illő laptop, amiről nem tudni, kinek és mire lehet jó

További cikkeink a témában