Azonban nem csak a móka kedvéért szalad utánad egy robot botra tűzött iPad, hiszen a Double egy új kommunikációs forma, ahol a telefon megy a felhasználóhoz és nem fordítva.

Elsőre talán nem tűnik korszakalkotó ötletnek egy iPad-et egy furcsa mini Segway szerű kis szerkezetre tűzni, de képzeljük el azt (a most már nem is utópisztikus) képet, ahogy egy egyetem épületeiben ilyen Double robotok tevékenykednek és a diákoknak nem kell kilométereket rohangálniuk fel alá a campus területén, hogy a professzoraikkal egyeztessenek. Vagy képzelj el olyan múzeumokat, ahol ilyen robot tabletek vezetnek körbe, egy teljesen személyre szabott túrán, ahol mindent megtudhatsz a vonal túlsó végén ülő kurátortól, aki akár éppen a világ másik feléről is elmesélheti a legérdekesebb sztorikat, információkat a művekről. Vagy ott vannak a kórházak, ahol fontos, hogy mindig elérhetőek legyenek a nővérek, orvosok, erre is kitűnő megoldás a Double robot, de egy nyüzsgő szálloda halljában is szívesen látnánk pár ilyen kis fura szerkezetet, hogy a recepción való sorban állást mellőzve becsekkoljunk, sőt akár fel is kísérhetne minket a szobánkig. Nem is olyan rossz ez a cucc mi?

Ráadásul nem csak a tablet magassága, de a dőlésszöge is állítható, az iPad képernyője pedig megfelelően nagy, hogy úgy érezd, majdnem olyan mintha tényleg ott lenne beszélgetőpartnered a szobában. A Double első darabjai előrendelésben elfogytak, így aki kipengeti az akciós kétezer dolláros árat már csak jövőre juthat hozzá a saját önjáró robot kommunikációs központjához.

Még több zseniális elmebetegség a Player tech rovatában!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Ez jelenleg a világ (tíz) legjobb kamerás telefonja

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés