A Leica kínálatában sem csak méregdrága professzionális fényképezőgépeket találsz, hanem olyan egyszerű, jópofa kamerákat is, mint a Sofort 2, amivel azonnal ki is nyomtathatod a legjobban elkapott pillanatokat.

Az instant fényképezőgépek megjelenése óta eltelt évtizedek alatt voltak népszerűbb és kevésbé népszerű korszakai ennek a fajta kamerának, és manapság, az okostelefonos fotózás korában mintha reneszánszát élné ez a technika, amikor az ezernyi digitális fotó közül a legjobbakat azonnal kinyomtathatod, hogy kézzelfogható emléked legyen. A Leicának is van ilyen kamerája, amelynek új generációját Sofort 2 néven mutatták be.

Nem sokkal nagyobb egy okostelefonnál, ezért könnyen zsebre vághatod a Sofort 2-est,

ami a Leicára jellemző letisztult dizájnt kapott, a szokásos feketén kívül pirosban és fehérben is kapható. A használatát a hátán lévő 3 colos kijelző teszi könnyebbé, a képeket pedig a telefonodra is áttöltheted, ezért átnézheted és kiválaszthatod a legjobb képeket, akár filterekkel is elláthatod. Nem fog minden képet kinyomtatni a gép, csak azt, amit a legjobbnak tartasz.

Az analóg fényképezés világát idézi az is, hogy a Sofort 2 beépített memóriájába mindössze 45 darab kép fér, de persze microSD memóriakártyával lehet tovább bővíteni a kapacitását. A szenzorja kisebb a mai okostelefonokénál, mindössze 4,9 megapixeles, a lencséje pedig fix látószögű, 28 milliméteres, f/2-es fényerővel. A Sofort 2 nemcsak a Leica legegyszerűbb, de egyben a legolcsóbb gépe is, 157 ezer forintért kaphatod meg.

Ez is érdekelhet:

James Bond ihlette ezeket a stílusos Leica fényképezőgépeket

Az áruk is olyan, mintha Q szupertitkos laborjából kerültek volna ki.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Ez jelenleg a világ (tíz) legjobb kamerás telefonja

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés