Ez a srác majdnem csinált egy működő Vasember-páncélt

Richard Browning egy angol úriember, aki gondolt egyet, megalakította a Gravity nevű céget, majd a Red Bullal összeállva megépítette a Daedalus Flight Suitot, ami kísértetiesen hasonlít Tony Stark repkedő páncéljára.

Na, annyira azért nem néz ki vadul, mint az arany-piros Vasember-páncél, de gyors szemrevételezéssel is simán meg lehet állapítani, hogy nem gyerekeknek készült.

Mozgásban a cucc még vadabb, de mielőtt bevágjuk a videót, soroljuk, mit tud a gúnya: egy nagy sűrűségű, gyúlékony folyadékkal működik és tartozik hozzá egy tökfödő, melynek szemvédőjén egy csomó fontos információt követhet nyomon a viselője, úgy mint üzemanyagszint, magasság és a sugármotorok működése, hőmérséklete. Így néz ki működésben:

Legyünk őszinték; egy kicsit sem olyan, mint a híres Stark-páncél. Látszik, hogy alig néhány méterre tud csak elemelkedni a földtől, és hogy az irányítása komoly koncentrációt igényel. Browning azért elmondta, hogy a végső cél, hogy a ruhával az ember képes legyen nagy magasságban több száz kilométeres sebesség elérésére, de mi nem kötnénk arra nagyobb összegű fogadást, hogy ez össze is jön.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon