Mind az egymilliárd felhasználója számára igyekszik a lehető legbiztonságosabbá tenni az alkalmazás használatát a Viber.

Eddig csak a titkos csevegéseknél lehetett használni, ám most már minden üzenetküldésnél beállítható a Viber önmegsemmisítő, vagyis időzítő funkciója, ami azt jelenti, hogy a szöveg/fotó/videó/fájl megnézése után, az adott üzenet egyszerűen eltűnik.

A csevegés alján található órát ábrázoló ikonra nyomva tudod beállítani, hogy melyik semmisüljön meg és hogy mennyi idő után, a visszaszámlálás pedig csak akkor kezdődik, amikor a címzett látta azt:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Félünk az 5G-től, de úgy tűnik, feleslegesen