Mi lesz a következő? A depechesek megkedvelik a brososokat?

A Samsung és az Apple gyakorlatilag egymás torkán csüngött az utóbbi isten tudja hány évben, ezért is meglepő, hogy kiderült, tulajdonképpen összefogtak, hogy a Samsung 2019-es tévéin iTunes futhasson. Erre nagyjából annyi esély volt, mint az ABBA összeállására, de hát ők is összeálltak, úgyhogy mondhatjuk, hogy nincs lehetetlen.

A Samsung Smart TV-i nem csak iTunes applikációval, hanem Apple AirPlay2-kompatibilitással is jönnek, így lesz teljes a barátság, így lesz teljes minden Apple-tulaj boldogsága. Ez tulajdonképpen elég masszívan jó hír, hiszen az egyenesen a a menüből elérhető iTunes elég jó hívószó lehet egy új képernyő vásárlásakor. A Samsung 2018-as tévéin firmware-frissítés után lesznek elérhetőek az újdonságok.

Az Apple amúgy nem csak az Samsunggal szűrte össze a levet, hanem az LG-vel is, aminek az új tévéi szintén AirPlay-támogatással érkeznek és kompatibilisek a Sirivel. A váratlan haverkodásnak a konkurenciával talán ahhoz lehet köze, hogy az Apple tavaly a vártnál alacsonyabb bevételeket produkált a telefonok eladásaiban, ellenben az alkalmazásboltjuk kifejezetten jól futott, így érthető, hogy igyekeznek minél több platformon elérhetővé tenni a szolgáltatásaikat.

És ezt olvastad már?
Visszatér mindenki kedvenc zenelejátszója, de kicsit másképp